دانلود پروژه کار آموزی شرکت فرآورده های غذایی هلیانه

نوع فایل : ورد(doc) | حجم: ۶۱کیلو بایت (rar) | تعداد صفحات : ۱۰۱| قیمت : ۷۰۰۰ تومان

کارخانه فرآورده‌های غذایی هلیانه واقع در کرج، کیلومتر ۱۵ جاده هشتگرد، سه راه سهیلیه، خیابان سوم در تاریخ ۱۳۷۲ جواز تأسیس خود را در زمینی به مساحت ۱۰۰۰۰ متر مربع از وزارت صنایع دریافت و در سال ۱۳۷۸ پروانه تأسیس آن که شامل خط تولید آرد گندم به روش …… – غلتکی است توسط وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی صادر شد. پروانه بهره برداری آرد هلیانه در سال ۱۳۷۵ از وزارت صنایع اخذ شد و از آن تاریخ این کارخانه تولید خود را که شامل آرد معمولی ستاره درجه ۱ و قنادی می‌باشد شروع نمود. ماشین آلات این کارخانه شامل ۱۴ والس ساخت کشور اوکراین و تحت لیسانس بولر آلمان و ۶ دست الک ساخت ایران می‌باشد و سایر تجهیزات آن در قسمت آسیابانی ساخت ماشین سازی مرشدی است. این کارخانه دارای ۴ سیلوی گندم مجموعاً به ظرفیت ۴۵۰۰ تن، یک  به ظرفیت ۱۵۰۰ تن و سیلوی جاده‌ای به ظرفیت ۳۰۰۰ تن می‌باشد ظرفیت تولیدی این کارخانه ۷۵۰۰۰ تن آرد در سال است و آردهای تولیدی در کیسه‌های پلی پروپیلن با وزن کیلوگرم ۱۰۰ _+ ۴۰ بسته بندی شده و به دست مصرف کنندگان می‌رسد.
۱-۱ مقدمه
گندم: از مهمترین دانه‌های غلات که به طور وسیعی در سراسر جهان کشت می‌شود گندم می‌باشد. گندم را می‌توان از ارتفاع حدود هم سطح دریا تا ارتفاع ۳۵۰۰ متر ازسطح دریا برداشت می‌شود. در بسیاری از کشورها گندم به عنوان اصلی‌ترین مادة غذایی محسوب می‌شود و از آردهای حاصل شده ازآن محصولات گوناگونی تولید می‌شود. و در کشورها نیز نان به عنوان اصلی‌ترین مادة غذایی مورد مصرف محسوب می‌شود.

فهرست مطالب دانلود پروژه کار آموزی شرکت فرآورده های غذایی هلیانه

• بخش اول: كليات

– مقدمه اي در مورد معرفي واحد توليدي
– خط مشي و اهداف كيفيتي واحد توليدي
– اصطلاحات و تعريفات

• بخش دوم: سازمان واحد توليدي

– سازماندهي واحد توليدي و بخشهاي آن و نمودار سازماني واحد توليدي
– سازماندهي امور كيفيت واحد توليدي و نمودار سازماني بخش كيفيت
– شرح وظايف، مسئوليتها و اختيارات مسئولان و كاركنان دخيل و مؤثر بر كيفيت بويژه مسئول و كاركنان بخش كيفيت

• بخش سوم: مستندات نظام كيفيت

– ساختار مستندات نظام كيفيت شامل نظام نامه، روشهاي اجرايي، دستورالعمل هاي كاري، مشخصات فني و استانداردهاي كارخانه اي، تقشه ها، كارتها و فرمهاي عملياتي و غيره
– نحوه تهيه، بررسي، تاييد، تصويب، تجديدنظر و توزيع مستندات نظام كيفيت و چگونگي كنترل آنها
– حفظ و نگهداري سوابق

• بخش چهارم: كنترل فرآيندهاي توليدي و عملياتي

– نمودار فرآيندها
– تداركات و انبارش مواد اوليه
– فرآوري مواد اوليه و يا ساخت و مونتاژ قطعات
– بسته بندي محصول نهايي
– انبارش، حمل و تحويل محصول

• بخش پنجم: بازرسي و آزمايش مواد، قطعات و محصولات

– بازرسي و آزمايش مواد اوليه
– بازرشي و آزمايش حين فرآيند
– بازرسي و آزمايش محصول نهايي (آزمونهاي مستمر كارخانه اي، آزمونهاي نمونه اي براي تصديق بهر ساخت (lot يا Batch)، آزمونهاي فرعي براي تصديق نمونه محصول جديد)

• بخش ششم: شناسايي، رديابي و وضعيت بازرسي و آزمايش مواد، قطعات و محصولات

• بخش هفتم: امكانات آزمايشگاهي و كنترل تجهيزات و بازرسي، آزمون و اندازه گيري (بررسي هاي كاركردي وكاليبراسيون)

• بخش هشتم: كنترل و تعيين تكليف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحي و پيشگيرانه و رسيدگي به شكايات مشتريان

• بخش نهم: آموزش كاركنان

• بخش دهم: كاربرد فنون آكاري

• پيوست ها, فهرست مدارك و مستندات مرتبط نظام كيفيت و ساير ضمائم ضروري

 

نوع فایل : (doc)

تعداد صفحات : ۱۰۱

مقطع: کارشناسی

سال تحصیلی:۱۳۸۹

قیمت : ۷۰۰۰ تومان

url

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *