دادههاي جمعآوري شده اعداد و ارقامي بدون معني ميباشند كه از آمار براي معنيدار كردن آنها بمنظور تحقق اهداف پژوهشها و تحقيقات كمك گرفته ميشود. تجزيه و تحليل اطلاعات فصل چهارم پایان نامه بعنوان بخشي از فرآيند روش تحقيق علمي يكي از پايههاي اصلي هر مطالعه و پژوهش به شمار ميرود كه بوسيله آن كليه فعاليتهاي تحقيقي تا رسيدن به يك نتيجه، كنترل و هدايت ميشوند.به عبارتي در اين بخش، پژوهشگر براي پاسخگويي به مسأله تدوين شده و يا تصميمگيري در مورد رد يا تأييد فرضيه يا فرضياتي كه براي تحقيق در نظر گرفته است از روشهاي مختلف تجزيه و تحليل استفاده ميكند. تجزيه و تحليل دادهها براي بررسي صحت و سقم فرضيات براي هر نوع تحقيق از اهميت خاصي برخوردار است. امروزه در بيشتر تحقيقاتي که متکي بر اطلاعات جمعآوري شده از موضوع مورد تحقيق ميباشد؛ تجزيه وتحليل اطلاعات از اصليترين و مهمترين بخشهاي تحقيق محسوب ميشود. دادههاي خام با استفاده از فنون آماري مورد تجزيه و تحليل قرار ميگيرند و پس از پردازش به شکل اطلاعات در اختيار استفاده کنندگان قرار ميگيرند.اطلاعات لازم براي تحقيق حاضر از پرسشنامهاي كه اعتبار آن مورد آزمون قرارگرفته بود، جمعآوري شد.در این بخش نمونه دانلود فصل چهارم پایان نامه(تحلیل رگرسیون) با spss ،(مدل معادلات ساختاری)با lisrel ارائه شده است.
جامعه آماری این تحقیق عبارتند از مدیران ارشد صنایع تولیدی واقع در شهرک صنعتی کاوه که نمونه آماری تحقیق ، بخشی ازجامعه فوق میباشد و بر اساس فرمول تعیین حجم نمونه محاسبه و تعیین میشود. تعداد واحدهای تولیدی برابر 492 واحد است و جامعه آماری ما 1200 نفر از مدیران ارشد این واحدها می باشد.حجم نمونه بر اساس فرمول نمونه گیری پس از محاسبه نمونه اولیه و محاسبه مقدار واریانس نمونه 257 نفر از مدیران ارشد کارخانجات به دست آمده است.
براي تجزيه و تحليل دادههاي جمعآوري دانلود فصل چهارم پایان نامه شده ابتدا آمار توصيفي که به بررسي متغيرهاي جمعيت شناختي تحقيق شامل سمت پاسخگویان، جنسيت، ميزان تحصيلات و سابقه کار مدیران ارشد صنایع تولیدی در شهرک صنعتی کاوه ميپردازد؛ مورد بررسي قرار مي گيرد. سپس آمار تحليلي مطرح ميگردد. سپس از طريق آزمون تی استیودنت ، فریدمن و آزمون همبستگی و رگرسیون به برسي و آزمون فرضيات مي پردازيم.
روشهای تجزیه و تحلیل دادهای تحقیق
- همچنین آمار توصیفی برای تکتک متغیرهای فرعی و اصلی تحقیق ارائه خواهد شد (جداول و آمارهای توصیفی و نمودارهای ستونی)
- از فرمول آلفای کرونباخ برای آزمون پایایی پرسشنامه استفاده خواهد شد.
- ضریب همبستگی پیرسون برای بررسی همبستگی رابطه میان متغیرها بر اساس هدف تحقیق تحلیل میگردد.
- برای رتبه بندی از آزمون واریانس ” فریدمن” به منظور رتبه بندی ابعاد متغیرهای تحقیق برای شناسایی نقاط قوت و ضعف استفاده خواهد شد.
- از آزمون میانگین یک جامعه آماری برای شناسایی وضعیت متغیرهای تحقیق از حیث مناسب بودن یا نبودن استفاده خواهد شد.
- آزمون کو لمو گروف – اسمیرنف برای تعیین نوع توزیع داده ها
- آزمون تحلیل واریانس
- از آزمون رگرسیون برای آزمون فرضیات تحقیق استفاد می شود.
- از مدل ساختاري(تحلیل مسیر) براي بررسي روابط علّي بين متغيرها استفاده می شود.
4-2 بخش اول : تجزیه و تحلیل متغییرهای جمعیت شناختی به کمک آمار توصیفی
در اين بخش از تجزيه و تحليل آماري به بررسي چگونگي توزيع نمونه آماري از حيث متغيرهايي چون جنسیت، ميزان تحصيلات و میزان سابقه مدیران ارشد صنایع تولیدی در شهرک صنعتی کاوه پرداخته ميشود.
فهرست مطالب دانلود فصل چهارم پایان نامه(تحلیل رگرسیون) با spss ،(مدل معادلات ساختاری)با lisrel
4-1 مقدمه 3
4-2 بخش اول : تجزیه و تحلیل متغییرهای جمعیت شناختی به کمک آمار توصیفی 3
4-3 بخش دوم : تجزیه و تحليل فرضيات تحقيق به کمک آمار استنباطی 8
4-3-1 آزمون میانگین یک جامعه آماری (آزمون تی استیودنت) 8
4-3-2 آزمون همبستگی 10
4-3-3 آزمون کو لمو گروف – اسمیرنف 15
4-3-4 آزمون فرضیات(تحلیل رگرسیون) 15
4-4 بخش سوم :آزمون يکسان بودن اولويت بندي(رتبه بندي) 28
4-5 بررسی مدل اصلی تحقیق با استفاده از مدل ساختاری(لیزرل) 31
پرسشنامه ها 36
نوع فایل : ورد(doc)
تعداد صفحات :41
مقطع: کارشناسی ارشد
سال تحصیلی:1397
قیمت : 49000تومان